The smart Trick of web stranica izrada cijena That No One is Discussing

Ukoliko trebate brzu uslugu izrade i kako bi se što više pozicionirali na Google, prema našem dugogodišnjem iskustvu mi radimo internet stranice prema željama klijenta uz naše savjete sve u cilju povećanja vašeg poslovanja kako u Splitu, tako i u cijeloj Hrvatskoj.

Nažalost mali je broj Online dizajn studija i tvrtki koje nude uslugu ovako specijaliziranu uslugu i prilagođenu baš vama te su klijenti primorani tražiti tvrtke u drugim gradovima.

World-wide-web domena je internetska adresa stranice. Cijena domene je vrlo povoljna. .com domena ima cijenu od 90 kuna godišnje. A, ostale popularnije domene nešto veću cijenu od one hundred kuna godišnje.

Želite višejezičnu stranicu sa vlastitim stručnim prijevodom? Dostavljeni prijevod implementirati ćemo na Vašu Internet stranicu. Ukoliko nemate vlastiti prijevod možemo Vam ponuditi usluge naših partnera ovlaštenih prevoditelja.

Site je najbolji način da se stranica redovno održava svježom, sa novim i korisnim informacijama. Pogledajte kako pisati što bolje web site objave.

If you don't want that we keep track of your visit to our web-site you can disable monitoring in the browser here:

Projekt ima za cilj poboljšati kvalitetu visokog obrazovanja, te je agencija ILI Web sudjelovala u razvoju World wide web stranice koja podržava projekt Educa-T

Mi smo dobri u onome što radimo, ako ne i najbolji, a to je bavljenje pčelarstvom i proizvodnja meda i ostalih vrhunskih proizvoda. Obično ljudi iz naše branše ne idu dalje od toga i ne zamaraju se daljnjim nadogradnjama po pitanju usavršavanja prodaje i marketinga. Mi znamo da je to nužno i tražili smo nekoga tko prvo može shvatiti šta mi želimo i onda na koji način to napraviti uz prihvatljive cjene.

Istaknuta slika može biti neka fotografija ili grafika. World wide web dizajneri često upravo preko njih postave naslov tako da se slika malo zatamni i da naslov jače dođe do izražaja. Ponekad se ovdje i postave pozivi na akciju (CTA gumbi).

Izrada dvojezične Internet stranice sa specifičnim click here funkcionalnim elementima prilagođenim za prezentaciju prostora za najam (specifične tražilice, izrada interaktivnih nacrta s prezentacijom ponude i sl.

Ovdje možete pogledati uradke iz segmenta tiska, grafičkog oblikovanja, grafičke dorade i izrade interesantnih projekata naših dizajnera

Održavanje bez optimizacije postavljene oglašivačke kampanje (Google ili Facebook) uz slanje mjesečnih izvještaja o izvedbi. Mjesečna cijena iznosi

Dogovorili smo suradnju i jako sam zadovoljna. Stranica je odlično napravljena i za svaki issue im se mogu javiti. Ingrid Rojc

Ovaj kalkulator za izračun cijene World-wide-web stranice olakšava vam uvid u koliko svaki factor internetske stranice zaista košta. Cijene izrade i dizajna internetske stranice bi trebale biti tranparentne i poštene zar ne?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *